SF-café augustus 2023

 

SF-café zomer 2023

 

Zaterdag 19 augustus kwamen we met zijn tienen samen in Leuven. Helaas kon Johann er wegens medische redenen niet bij zijn. Gelukkig is hij ondertussen weer hersteld. Het SF-café duurde tot 19u. Na onze uitstap naar Gent, waar het SF-café van april plaatsvond, keerden we ditmaal terug naar Leuven. 

 

Jan deelde flyers van de komende conventies Fantasticon IV en Erasmuscon en van de website Fantazise. Frank Roger, Isabelle en Finn zullen Fantasticon bezoeken. 

 

Isabelle sprak over het Huis van de Verbeelding, dat een centrum voor SF/F/H zou kunnen worden. Hier zouden al onze archieven, maar mogelijk ook onze bibliotheken kunnen bewaard worden.

 

Olaf droomt ervan om met een mobiele boekenwinkel uit te baten.

 

Vanaf 1 januari 2024 moeten vzw's hun statuten aangepast hebben volgens de nieuwe wetgeving. Met Future Visions Unlimited moeten we die oefening nog maken. Isabelle stuurt de statuten van de Fantastische Stichting door.

 

Met vieren hadden we het kunstenfestival Watou bezocht, maar we deze editie had ons minder aangesproken. De laatste foto toont een van de kunstwerken die ons wel beviel: Oendergroend van Philippe Druez, het gefantaseerde metroplan van Watou.

 

Het volgende SF-café is gepland voor zondag 15 oktober 2023. Zie ook de agenda.

 

Frank Beckers en Jan

Isabelle en Ludwine

Olaf

Peter

Ludwine komt aan

Frank Roger

Klik op het metroplan om te vergroten

Maak jouw eigen website met JouwWeb